• Nieuws
  De Standaard

  Manchester United pas na verlengingen voorbij Kopenhagen

  Manchester City heeft zich dankzij een 1-0 zege tegen FC Kopenhagen geplaatste voor de halve finale van de Europa League. De Britten hadden daarvoor verlengingen nodig, en het enige doelpunt werd gescoord dankzij een penalty. Door de coronacrisis werd de kwartfinale in één enkele wedstrijd beslecht.

 • Nieuws
  De Standaard

  Domein de Plas in Kelchterhoef blijft gesloten na incident tussen jongeren

  De gemoederen tussen een groep van zestig tot zeventig jongeren en een man raakten maandagavond verhit aan de Plas in Kelchterhoef. Burgemeester Alain Yzermans (SP.A) van Houthalen-Helchteren heeft daarom besloten dat de Plas in Kelchterhoef vanaf dinsdag afgesloten blijft. Eerst waren enkele securitymensen tussenbeide gekomen.

 • Nieuws
  Het Belang van Limburg

  Romelu Lukaku leidt Inter naar halve finales en schrijft in één klap twee records op z'n naam

  Romelu Lukaku en de Europa League, het is een geslaagd huwelijk. In de kwartfinale met Inter tegen Bayer Leverkusen scoorde de Rode Duivel al voor de negende wedstrijd op rij in de competitie. Daardoor won Inter met 2-1 en zit het bij de laatste vier.

 • Nieuws
  De Standaard

  Lukaku schenkt Inter plaats in halve finale Europa League

  Inter Milaan heeft zich dankzij een 2-1 zege tegen Bayer Leverkussen geplaatst voor de halve finale van de Europa League. Onze landgenoot Romelu Lukaku scoorde het beslissende tweede doelpunt voor de Milanezen. En hij schreef meteen ook twee records op zijn naam.

 • Nieuws
  Gazet van Antwerpen

  'Mister Europa League' Romelu Lukaku leidt Inter naar halve finales en schrijft in één klap twee records op z'n naam

  De Nerazzurri schoten snel uit de startblokken en kwamen al na een kwartier op voorsprong via een prachtig doelpunt van Nicolo Barella, met een trap met de buitenkant van zijn voet. Tien minuten later was het de beurt aan Lukaku. Big Rom’ zette de 2-0 op het bord door zijn rechtstreekse tegenstander af te houden terwijl hij tegen de grond viel.

 • Nieuws
  Het Belang van Limburg

  Burgemeester sluit De Plas in Houthalen na schermutselingen

  Houthalen-Helchteren - Burgemeester Alain Yzermans laat De Plas in Kelchterhoef meteen sluiten na de schermutselingen van maandagavond. Die waren ontstaan nadat één van de badgasten, na wat onenigheid tussen kinderen, zich racistisch uitliet. De beslissing van Yzermans kwam er na crisisberaad maandagavond.

 • Nieuws
  Gazet van Antwerpen

  Remco Evenepoel verdedigt Europese titel tijdrijden, Greg Van Avermaet en Oliver Naesen als ploegmaats in wegrit

  Remco Evenepoel zal zijn Europese titel in het tijdrijden verdedigen op 24 augustus. Het toptalent van Deceuninck - Quick-Step krijgt Victor Campenaerts mee als tweede Belg. Twee dagen later vindt de wegrit bij de elite mannen plaats.